Castus betyder renhet och därför har vi hos Castus höga krav på våra produkters ingredienser och näringssammansättning.

Filosofin bakom Castus är enkel: Castus är en dansk kvalitetsprodukt och en del av det perfekta mellanmålet. Castus-produkter är fullproppade med BRA ENERGI, massor av FIBER och NYTTIGA FRUKTER.

Castus-produkter innehåller inga konserveringsmedel, är rika på fibrer och innehåller inte tillsatt socker. Fruktstängernas sötma kommer från fruktens naturliga sockerarter (fruktos).

En Castus-fruktstång innehåller precis lika mycket nyttig energi som en färsk frukt och kan därför lätt användas som ett gott och näringsrikt mellanmål. Kolla under Hälsa för att hitta mer information om de goda produktegenskaperna.

 

Härligt med ett nyttigt mellanmål

Varje år producerar vi hos Castus många miljoner fruktstänger. Förutom näringssammansättningen beror framgången bland annat på att Castus Fruktstänger gör det lätt att äta nyttigt. För med den praktiska storkelen är det lätt att ha Castus-produkterna med sig. Och trots att de är fria från konserveringsmedel har de en lång hållbarhet. De kräver ingen särskild förvaring och kan därför förvaras överallt där det är mest praktiskt.

Sist men inte minst räknas det förstås också att de flesta barn tycker att Castus Fruktstänger är jätte goda och något lite extra i linje med andra tilltugg.